ΓΥΨΟΣΑΝΙΔεσ ΤΙΜΕΣ

 

Γυψοσανιδες Τιμες

Για να κάνετε οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδες όπως και με κάθε άλλο δομικό υλικό, σημαντικό ρόλο παίζει το κόστος, οι τιμές δηλαδή των υλικών και της εργασίας. Ανεξάρτητα αν ενδιαφέρεστε για ψευδοροφές, χωρίσματα, τοίχους εξωτερικούς ή εσωτερικούς ή από την άλλη αν θα χρησιμοποιήσετε τσιμεντοσανίδα, γυψοσανίδες ή οποιοδήποτε άλλο δομικό υλικό, υπάρχουν κάποιες γενικές τιμές που πρέπει να έχετε υπόψη.

Εδώ να τονίσουμε πως οι τιμές που θα σας παρουσιάσουμε στην ενότητα Γυψοσανιδες Τιμες είναι μέσες ενδεικτικές και προσεγγιστικές τιμές της αγοράς και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προσφορά της εταιρείας μας, αφού άλλωστε εμείς δεν είμαστε κάποια τεχνική εταιρεία, αλλά μια πρωτοπόρα πλατφόρμα στην οποία μπορείτε να βρείτε τα καταλληλότερα συνεργεία για γυψοσανίδες και άλλες οικοδομικές εργασίες.

Αν οι τιμές για γυψοσανίδες που θα δείτε παρακάτω δεν σας καλύπτουν ή θέλετε να λάβετε συγκεκριμένες και αναλυτικές προσφορές, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρήσετε το έργο σας για γυψοσανίδες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο myConstructor, αφιερώνοντας λιγότερα από 5 λεπτά. Σύντομα θα αρχίσετε να λαμβάνετε προσφορές από αρκετά αξιόπιστα και οικονομικά συνεργεία, που έχουν εμπειρία στις γυψοσανίδες και έχουν ήδη αξιολογηθεί από προηγούμενους πελάτες, πραγματοποιώντας την πιο γρήγορη και ταυτόχρονα ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς γύρω από τις γυψοσανίδες.
 

Γυψοσανιδες Τιμες - Καταχώρηση Έργου

Πλέον,μπορείτε να βρείτε και μόνοι σας τον επαγγελματία που χρειάζεστε μέσω του καταλόγου, συγκρίνοντας τιμές και αξιολογήσεις ανάμεσα σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις γυψοσανίδες ώστε να επιλέξετε τον καλύτερο για εσάς.


Ξεκινώντας την ανάλυση για τις τιμές για γυψοσανίδες, ας ξεκινήσουμε πρώτα με τις Ψευδοροφές. Όπως αναφέραμε και στη σχετική ενότητα, οι πιο συνηθισμένες ψευδοροφές είναι από γυψοσανίδες, με το κόστος τους να αρχίζει από τα 14-17€/m², ενώ υπάρχουν και αυτές που αντί για γυψοσανίδες έχουν ορυκτές ίνες και κυμαίνονται στα 16-18€/m². Από την άλλη αν θέλετε μια ψευδοροφή με σημαντική ανθεκτικότητα απέναντι στην υψηλή υγρασία πρέπει να προτιμήσετε τις ανθυγρές γυψοσανίδες, που θα σας κοστίσουν περίπου 20€/m². Αν αυτό που ψάχνετε δεν είναι να τοποθετήσετε γυψοσανίδες αλλά να αποξηλώσετε μια υπάρχουσα ψευδοροφή, τότε  το κόστος θα κυμανθεί στο 1,5-2,5€/m².

Όσον αφορά τα χωρίσματα με γυψοσανίδες, αρχικά πρέπει να πούμε κάποια βασικά πράγματα σχετικά με το κόστος και τις τιμές. Σε γενικές γραμμές τα χωρίσματα που θα κατασκευαστούν με γυψοσανίδες θα έχουν χαμηλότερο κόστος περίπου 30% συγκριτικά με τους συμβατικούς τοίχους με τούβλα και σοβά. Αυτές οι μειωμένες τιμές δεν αφορούν μόνο το καθεαυτό κόστος των υλικών και του συνεργείο, αλλά υπάρχουν και παράπλευροι λόγοι που μειώνουν το συνολικό κόστος. Ένας τέτοιος λόγος είναι τα μειωμένα κόστη συγκέντρωσης και αποκομιδής των μπαζών, αφού με την παραδοσιακή τοιχοποιία τα μπάζα είναι πάρα πολλά, ενώ αντιθέτως με τις γυψοσανίδες θα έχετε πολύ λιγότερα μπάζα.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν τα συνηθισμένα χωρίσματα με μονές γυψοσανίδες θα στοιχίσουν περίπου στα 20€/m², ενώ για διπλές γυψοσανίδες στα 25€/m². Για ιδιαίτερες περιπτώσεις που υπάρχουν ακραίες συνθήκες μπορείτε να επιλέξετε τις ανθυγρές γυψοσανίδες με ανθεκτικότητα απέναντι στην υγρασία με κόστος περίπου 24€/m², ενώ με πυράντοχες γυψοσανίδες το κόστος θα είναι στα 22€/m². Από την άλλη αν θέλετε να αποξηλώσετε κάποιο χώρισμα με γυψοσανίδες θα σας στοιχίσει περίπου στα 5€/m².

Αφήνοντας τις τιμές για γυψοσανίδες πάμε στο κόστος για τσιμεντοσανίδα, που όπως έχουμε τονίσει έχει ουσιαστική την ίδια χρήση με τις γυψοσανίδες, δηλαδή σε χωρίσματα, τοιχοποιία κλπ, όμως οι τσιμεντοσανίδες εφαρμόζονται σε εξωτερικούς χώρους, καθώς έχουν μεγαλύτερες αντοχές στην υγρασία και τη μούχλα συγκριτικά με τις γυψοσανίδες. Μια ενδεικτική τιμή της αγοράς λοιπόν για εξωτερική τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα κυμαίνεται περίπου στα 30€/m², ενώ για αποξήλωση θα χρειαστείτε περίπου 5€/m².

Παραπάνω λοιπόν είδαμε αναλυτικά τα κόστη και τις τιμές για γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες και για ψευδοροφές ξεχωριστά. Πρόκειται βέβαια για μέσες ενδεικτικές τιμές της αγοράς και όχι δικές μας προσφορές, αφού δεν είμαστε τεχνική εταιρεία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε καλύτερες και χειρότερες τιμές και σίγουρα όσο μεγαλύτερης έκτασης είναι η κατασκευή σας, τόσο θα μειωθούν οι τιμές για γυψοσανίδες ανά τετραγωνικό. Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να δώσετε προσοχή στις προσφορές που θα λάβετε αν περιλαμβάνουν υλικά και εργασία, αν περιλαμβάνεται ο φπα και κυρίως να έχετε ξεκαθαρίσει με λεπτομέρειες ποιες εργασίες περιλαμβάνονται στις τιμές που λάβατε για την κατασκευή σας με γυψοσανίδες.

Βήματα για Γυψοσανίδες Τιμες

Κάντε μας LIKE & κερδίστε μια ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 100€/εβδομάδα

Ωστόσο αν θέλετε να λάβετε ακριβείς προσφορές για τιμές για γυψοσανίδες από οικονομικά και αξιόπιστα οικοδομικά συνεργεία, τα οποία μάλιστα έχουν αξιολογηθεί από προηγούμενους πελάτες, τότε η καλύτερη επιλογή σας είναι το myConstructor. Απλά αφιερώστε λιγότερα από 5 λεπτά ώστε να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και σύντομα θα αρχίσετε να λαμβάνετε προσφορές από αρκετά συνεργεία που ελέγχθηκαν από εμάς και έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία στις γυψοσανίδες και τον χώρο της οικοδομικής γενικότερα. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε πραγματοποιήσει την πιο εύκολη, γρήγορη και αποδοτική έρευνα αγοράς σχετικά με τις τιμές για γυψοσανίδες, καταλήγοντας στο πλέον κατάλληλο οικοδομικό συνεργείο για εσάς.

Γυψοσανιδες Τιμες - Καταχώρηση Έργου

Ή μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε επαγγελματίες, να συγκρίνετε τιμές και αξιολογήσεις και να καλέσετε αυτόν που θέλετε μέσω του καταλόγου, γρήγορα και με μόλις ένα κλικ!


Κλείνοντας την ενότητα που αφορά τις τιμές για γυψοσανίδες με τίτλο Γυψοσανιδες Τιμες, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε και άλλες εξίσου σημαντικές ενότητες της ιστοσελίδας μας, όπως αυτή που αγορά τη Τσιμεντοσανίδα ή τις Ψευδοροφές.Για πληροφορίες ή λεπτομέρειες καλέστε μας στο 210 300 9323